Om oss

Välkommen till en sida som ska hjälpa dig att nå din fulla potential. Här kommer du att hitta en massa tips och inspiration kring hur man kan förändra ett utseende och ta fram de vackra dragen som alla vi människor har – men som ser olika ut. Vi kommer att gå igenom allt från hemmatips – så gör du en egen ansiktsmask – vidare till tester av olika produkter som finns att köpa på marknaden – vilka finns och vilka fungerar egentligen bäst?

Utöver detta kommer vi även att skärskåda skönhetsindustrin. Hur fungerar ett rumplyft, vad ska man tänka på när det kommer till botox och fillers och vad är egentligen rimligt att betala för skalfasader. Här kommer vi att lyfta fram både negativa och positiva saker.

Vi kommer att lägga stort fokus på välmående och hälsa. Vilken kost fungerar bäst för just din kropp? Här går vi igenom olika dieter och plockar fram fina, enkla – och prisvärda – recept som passar hela familjen. Vi kommer även att titta närmare på olika typer av träning och gå igenom vad man ska tänka på om man exempelvis är sugen att testa crossfit eller någon annan typ av träningsform.

Stress är ett stort problem i dagens samhälle och vi ska försöka ge råd kring hur man kan reducera den i vardagen. Vi vill att våra läsare ska må bra och att den friska insidan ska avspeglas i ett fräscht och inbjudande yttre. Välkommen!