Kategorier
Frisör

Få ny stil hos frisör i Sickla

Det är en riktig humörhöjare att få håret fixat av ett riktigt proffs. Du får en helt ny stil hos en duktig frisör i Sickla, och det ger dig höjt välmående.

Har du väntat lite för länge med att beställa tid hos frisören kanske du känner dig ovårdad. Din första tanke är att låta din frisör i Sickla klippa av det mesta. Det är lätt att känna sig lite desperat i det läget, men frisören är proffs och vet att bara en liten förändring kan göra underverk.

Att verkligen klippa av det mesta kan bli något du ångrar, så frisören föreslår en toppklippning, en ny färgton och att tunna ut håret så att det inte hänger så tungt och platt. Du känner att du har fått en helt ny stil på köpet.

Djärva experiment hos din frisör

Nu kanske du är en djärv person och inte bryr dig om ifall du ser snaggad ut, och då kan du ge din frisör i Sickla fria händer att välja något som du borde passa bra i. Det ingår i frisörens arbete att se på ansiktsform och färger, och med mångårig yrkesvana kommer också en stor kompetens i att bedöma vad som blir snyggt.

Du kan få hur häftigt hår som helst, så det är bara för dig att bestämma dig när det gäller hårlängd, färg och klippning. Du vet att det växer ut igen, så du kan chansa lite om du verkligen vill ha en nystart och se helt annorlunda ut.