Kategorier
Massage

Smidigt att boka företagsmassage i Stockholm

Det går att göra liknande avtal som ofta gjordes förr då man bestämde en viss dag i månaden för en företagsmassage i Stockholm. Eller så bokar man på nätet.

Callcenter är en plats som kan drabbas av sjukskrivningar på grund av smärta i nacke, axlar och rygg. Det är ofta högt tryck på telefonerna och kraven på många samtal gör att de anställda inte hinner med att röra sig så mycket som vore att föredra. Men det finns sätt att hjälpa de anställda att må bättre.

Andreas hade märkt en ökad sjukskrivning för arbetsrelaterade besvär och kände att det var dags att ta tag i saken. Kunderna krävde sitt och att de ringde i en ändlös ström kunde de inte ändra på. Ville inte heller då detta var det som betalade personalens löner och fick företaget att gå runt och gjorde att man kunde anställa allt eftersom.

Företagsmassage svaret på problemet

Efter att ha funderat på olika lösningar bestämde sig Andreas för att anlita ett friskvårdsföretag som arbetade med kontorsmassage i Stockholm. Han hade fått veta att de hade något som hette energimassage. Under behandlingen satt den behandlade i en energimassagestol med kläderna på. Bara ordet fick Andreas att gilla behandlingsmetoden.

Den kändes perfekt för att mjuka upp muskler, öka cirkulationen och dessutom ge energi. Troligtvis skulle inte personalen bli så trött efter en sådan behandling. Han bokade in företaget två gånger i månaden då det viktigaste var att personalen mådde bra. Sedan skulle han göra en utvärdering och se hur han gick vidare.