Kategorier
Frisör

Frisör i Uppsala – för bruduppsättningen

Att planera och genomföra ett bröllop hör till en av livets stora begivenheter, åtminstone för vissa. Då kan en frisör i Uppsala spela en viktig roll.

Bröllopsplanering och förberedelser. Emma hade sannerligen fullt upp. Men det var precis så hon hade velat ha det. Tankarna på ett storslaget bröllop hade varit med henne ända sedan hon var liten och lekte med Barbiedockor. Nu hade hon äntligen fått sin egen “Ken” och skulle få uppleva sitt eget sagobröllop.

Än var det flera månader kvar till den stora dagen, men så var det också mycket som behövde planeras lång tid i förväg. Ta en sån sak som att få gjort bruduppsättning av håret, till exempel. Det var inget man ville boka in i sista minuten precis. Uppsättningen skulle planeras noga, inklusive eventuella hårsmycken. Och det var viktigt att det fanns backup ifall den tilltänkta frisören skulle gå och bli sjuk.

Möte med frisören

Emma hade därför bestämt sig för att inte låta sin vanliga frisör få uppdraget. Hon hade nämligen en egen salong hemma, utan någon backup. Istället hade hon vänt sig till en välrenommerad frisörsalong i Uppsala. Hon hade redan varit där och tittat igenom referensfotona som visade de bruduppsättningar som de hade gjort tidigare.

Själv hade hon haft med ett foto på brudklänningen och foton på de blommor som skulle ingå i brudbuketten. Det var viktigt att alltihop stämde överens och blev till den fantastiska helhet som hon såg för sin inre syn. Efter planeringen av håruppsättningen tillsammans med ägaren av salongen kände hon sig övertygad om att det skulle bli perfekt.